Home » Blog » 10 Inner Beauty Quotes
Beauty LIFESTYLE

10 Inner Beauty Quotes

Spread the love
Geen idee of het je ooit is opgevallen, maar op woensdag vind je hier meestal een beauty gerelateerd onderwerp. Nou stonden de laatste dagen de thema’s ietwat door elkaar hier en met beauty ben ik (zelf) al helemaal niet bezig geweest. Mijn wenkbrauwen mogen nodig eens geplukt, mijn nagels gillen om een manicure en de 5 minute make-up is de laatste tijd ingekort tot 1 minute of helemaal niet make-up. Maar goed… ik troost me met de gedachte dat echte beauty van binnen komt en als reminder heb ik 10 Inner Beauty Quotes op een rij gezet. Misschien heb jij er ook wat aan? Als je op een dag wakker wordt met wallen die echt niet weg te toveren zijn, een pukkel die niet valt te maskeren en coupe vogelnestje op je hoofd? Benieuwd? Kijk en lees maar mee…

1. Uitgelichte foto: Spotlight

Ik weet niet wie dit ooit zei, maar ik vind ‘m mooi.

2. Coco Chanel

3. You create beauty

4. Sophia Loren

Inner beauty quotes sophia loren

5. Turtle

6. Oreos

7. Audrey Hepburn

8. Maya Angelou

9. Beautiful

10. Personality

Hoe waar zijn deze 10 Inner Beauty Quotes? Welke spreekt jou het meeste aan? Heb je zelf een quote die je hier aan toe wilt voegen? Ben jij zelf (veel) met je uiterlijk bezig?

Facebook, Instagram & Bloglovin’
About the author

Add Comment

Click here to post a comment